По една година на iOS, Buy Me a Pie! e симната над 4 милиони пати. Сега популарната руска апликација за правење шопинг листи, доаѓа на Android во обид да го зголеми бројот на корисници. Иако на App Store и Google Play има куп слични конкуренти, Buy Me a Pie! е една од покомплетните и поубаво […]

Прочитај повеќе