Пријави го твојот стартап на VentureOut Challenge и доби можност за инвестиција од 10.000 долари, менторство од експерти, учество на Dragon’s Den во Украина и TechCrunch Disrupt Europe стипендија. Со учество на VentureOut Challenge, твојата мобилна апликација ќе биде во директна конкуренција со апликации од 31 земја. Доколку вашиот проект е доволно добар ќе може […]

Прочитај повеќе