Доколку сте љубител на ТВ сериите, сигурно има денови кога e тешко да следите што излегува, а што вие сте изгледале. Со цел да не испуштите ниту една епизода од омилените серии, ви ја претставуваме TVShow апликацијата за Windows Phone 8 паметните телефони. TVShow е една од најдобрите апликации за оваа намена, едноставна е и […]

Прочитај повеќе