Wordbox, iOS текст едитор, креиран од македонскиот стартап Vulpi, сега има нова тастатура која сама ги поправа грешките. Се работи за Fleksy тастатурата, производ на американската компанија Syntellia, која сега има нови SDK алатки за да може да се користена и од трети апликации. Flesky, која беше објавена како самостојна апликација пред година дена, и […]

Прочитај повеќе

Wordbox е најновото дело на македонскиот стартап Vulpi составен од Абдулах Алиоски и Аднан Бекироски, кој развива iOS апликации со цел да го освои странските пазари, земајќи го во предвид фактот дека македонските iOS корисници сè уште не се спремни да плаќаат за апликации. WordBox е апликација за фаќање забелешки, со многу едноставен дизајн и неколку […]

Прочитај повеќе