Oсновачите на YouTube, Чед Харли и Стив Чен, официјално ja објавија својата нова видеo апликација – MixBit. Овој сервис, кој беше најавен во март, од денес им е достапен на сите корисници на iOS, a наскоро и на сите корисници на Android. MixBit на корисниците им овозможува заедничко создавање на видео содржина. Тие може да […]

Прочитај повеќе