Студиото Time Warner се договори со Snap. Договорот за рекламирање и за оригинална содржина, што го потишаа двете компании е проценет на околу 100 милиони долари, јави Wall Street Journal. Договорот го обврзува Time Warner да креира 10 оригинални шоу програми за Snapchat годишно. Компаниајата се обврзува да купи и рекламен простор за HBO, Turner […]

Прочитај повеќе

Се чини дека љубовта помеѓу пиратите и креаторите на хит серијата Game of Thrones е взаемна. Откако во 2012 година беше прогласена за најпиратирана серија, режисерот само што не им се заблагодари на пиратите, а сега, поддршката за пиратите доаѓа од најнеочекуваното место – од извршниот директор на компанијата која го издава шоуто. „HBO добива […]

Прочитај повеќе