Android 4.3 има скриена функционалност со која може да се контролираат поединечни апликации и нивните пермисии. Според Android Police, Google го крие App Ops менаџерот бидејќи сè уште не е готов, иако работи солидно. Преку овој менаџер за апликации, корисниците ќе можат да ги ограничуваат пермисиите преку четири табови: location, personal, messaging и device. Некои […]

Прочитај повеќе