The Geek Gathering, конференција која е наменета за развивачите и ИТ ентузијастите, ќе се одржи од 11 до 13 октомври во Осјек, Хрватска. Во времетраење од три дена, присутните гикови ќе може да слушаат предавања од врвни предавачи, да учествуваат во дискусиите и на практичните работилници, како и да се натпреваруваат во забавниот дел од […]

Прочитај повеќе