Последните бројки покажуваат дека iPad враќа дел од корисниците кои го користат таблет компјутер за разгледување содржини на Интернет. iPad го зголеми своето учество во интернет сообраќајот преку таблет комјутери во Северна Америка за два проценти, односно од 82,4 отсто на 84,3 отсто. Ова е најголем удел на iPad од новогодишната треска, јавува Chitka. Порастот […]

Прочитај повеќе