Сигурен сум дека до сега секој има изгубено, или им бил украден, барем еден мобилен телефон. Јас имам изгубено само два, за среќа прилично обични, без никакви посебни можности. Доколку беа од новите паметни телефони ќе беше исто како да сум изгубил дел од мене, продолжена рака која ги чува сите информации и сите контакти […]

Прочитај повеќе