SoundGecko е сервис за мултитаскери. За тие Android, Windows Phone и iOS корисници кои немаат време да ги дочитаат вестите кои ги интересираaт бидејќи имаат друга работа, возат, готват или се зафатени со обврски кои не им дозволуваат да читаат од екранот. SoundGecko e мобилна апликација која го претвара текстот во говор, и која ви […]

Прочитај повеќе