VLC, една од ретките добри и бесплатни апликации преку кои можат да се пуштаат сите формати кои iOS не ги поддржува, сега има нов дизајн и неколку нови интересни новини кои ќе го олеснат користењето и префрлувањето на големите фајлови од едно на друго место. Покрај редизајнот на интерфејсот да биде според iOS 7 стандардите, […]

Прочитај повеќе

Поминаа две години откако VLC беше тргнат по своја иницијатива од Apple App Store поради проблеми со лиценците. Но, сега популарниот видео плеер се врати, а со него се враќа и можноста да гледате видео и слушате музика без врска на форматот на фајловите. iOS апликацијата ги поддржува сите формати како што ги поддржува и […]

Прочитај повеќе