HTC ги објави спецификациите на мини верзијата на својот „flaghship“ уред HTC One. Mini верзијата пристигнува во август, а според цената треба да биде две категории пониско од својот поголем брат. Прв детал што најлесно се забележува е дека на HTC изгледа не им е доволно јасно значењето на Мini, па телефонот е само еден […]

Прочитај повеќе