Седумнаесет годишниот Стефан Живковиќ од Звечане стана хит кај медиумите откако започна интензивно да известува преку својот Twitter профил за случувањата во Косовска Митровица по инцидентот во кој спрски хулигани го запалија граничниот премин Јариње во северниот дел на Косово. Некои корисници, читатели и медиуми дури го нарекоа „херој“ за своето известување, а неговиот профил […]

Прочитај повеќе