Џејмс Камерoн, режисерот на некои од најспектакуларните холивудски филмови како Avatar, Titanic и Terminator, вели дека филмските студијата не ја користат 3Д технологијата како што треба бидејќи се повеќе се ослонуваат на ефектите и технологијата за креирање на профит. Поради ова големите студија не ги слушаат режисерите кога се во прашање ефектите кои се додаваат […]

Прочитај повеќе