Pure for Flickr е минималистички Flickr клиент кој ви овозможува со голема леснотија да ги прегледување фотографиите на оваа друштвена мрежа. Додека корисниците на iPad имаат поголем избор за Flickr апликации, изборот за апликација за iPhone е доста посиромашен. Откако ќе се поврзите со вашата Yahoo сметка, најпрво ќе ви бидат прикажани најновите и најинтересните […]

Прочитај повеќе