За да обезбеди што е можно повеќе информации за стотиот по ред Tour de France, кој започна пред една недела и трае до 21 јули, Google стартуваше YouTube канал, Google+ профил, Android апликација и интерактивни тури од секои етапи на познатата велосипедскa трка. Преку сајтот ќе може да ги следите сите етапи прегледани преку камера […]

Прочитај повеќе