„Бионичката рака ми го врати животот“ вели Најџел Акланд кој ja изгуби својата рака во незгода при работа пред шест години. И покрај бројните операции, сепак единствено што докторите можеле да му надокнадат е да му стават метална кука наместо рака. Поради ова, како што самиот вели, западнал во тешка емотивна состојба. Среќата му се […]

Прочитај повеќе