Microsoft објави дека Windows Azure Web Sites и Windows Azure Mobile Service отсега ќе им бидат достапни на сите развивачи кои сакаат да ги користат. Услугите се поддршка и развојни алатки за Azure-облакот. Azure Mobile Service овозможува простор на Azure облакот за Windows Phone, iOS и Android апликациите. Покрај ова девелоперите ќе можат да го […]

Прочитај повеќе