Microsoft заедно со Windows 8.1 го претстави и Internet Explorer 11. Прелистувачот е направен првенствено за работа со екраните на допир. Кога е станува збор за команди со допир, прелистувачот доаѓа со низа предности во однос на претходниците. Процесирањето на зум, вртење, поминување преку екранот и слични гестикулации, ќе ги прави графичкиот процесор. Ова не […]

Прочитај повеќе