На Google не му требаше многу време за да ја блокира првата порно апликација за Google Glass. Апликацијата на MiKandi со наслов Tits & Glass беше блокирана само за неколку часови после нејзиното објавување. Се работи за апликација со која може да се споделуваат и коментираат секси фотографии и видеа. Причината поради која апликацијата е […]

Прочитај повеќе