Сигурно се сеќавате на Бојан Ендровски кој во неодамнешното интервју за IT.com.mk ни кажа за своето стартап искуство во Холандија. Тогаш Бојан ни спомна дека неговото студио Game Oven, кое го основа заедно со Адриан де Јог, планира да објави уште една игра за iOS која ќе биде друштвена како нивниот наградуван хит Fingle. Tаа […]

Прочитај повеќе