Pinterest со своите 50 милиони корисници е релативно мал сервис, споредено со пополарните гиганти Twitter, Facebook и Google. Но оваа друштвена мрежа која се фокусира на конзумеризмот е далеку покорисна за потрошувачите и брендовите бидејќи успева да помогне при изборот на продукти. Иако мал, Pinterest пренасочува повеќе сообраќај од Twitter, а брендовите велат дека Pinterest […]

Прочитај повеќе