По Samsung, и HTC ќе претстави модел од својот најдобар телефон кој ќе работи на оргинален stock Android оперативен систем. HTC One ќе биде достапен на Google Play, а телефонот ќе доаѓа со чист Android, не променет од HTC, за да понуди Nexus корисничко искуство. Телефонот е со 32 GB слободен простор и LTE подршка, […]

Прочитај повеќе