Класичната телевизија е на пат во историјата. Последното истражување на Nielsen покажува дека се поголем е бројот на жители на САД кои се откажуваат од телевизијата. Бројот на овие луѓе е толку голем што Nielsen мораше да ги класифицира како „Zero TV“ корисници. Оваа нова врста корисници – Zero TV – се објаснети како домаќинства […]

Прочитај повеќе