Српското студио Nordeus ја најави новата верзија на играта со која го освоија фудбалскиот свет, Top Eleven. Новитет сега се нови и подобрени опции за тренинзи со која играчите имаат додатни можности за менаџирање, а со тоа и поголема контрола над тимот. Тренинзите овозможуваат неколку бенефити: индивидуален развој на фудбалерите, бонуси за нападот, одбраната, кондицијата […]

Прочитај повеќе

Српскиот стартап Nordeus, еднаш прогласен за најдобар гејминг стартап во Европа, наскоро ќе отвори канцеларија во Скопје. Стартапот е познат по својот Facebook фудбалски менаџер Top Eleven кој е една од најуспешните спортски симулации на мрежата со над 10 милиони активни играчи. Од неодамна заштитното лице на играта е трофејниот тренер на Челзи, Интер и […]

Прочитај повеќе