Најновиот Chrome доби опција да разговарате со Google за да ви најде точни резултати. Ваквото гласовно пребарување е веќе додадено на мобилниот Android и iOS преку Google Search апликацијата, но сега доаѓа и на декстоп. Conversational search ќе треба да го замени досегашното гласовно пребарување, и наместо диктирање на термини за пребарување, ќе може да […]

Прочитај повеќе