Друштвената мрежа за споделување фотографии Flickr oбјави „подобар, посветол“ редизајн. Редизајнот е дел од стратегијата на Yahoo, Flickr e нивна сопственост, да биде покул со помладите корисници. Kупувањето на Tumblr за 1,1 милијарда долари беше првиот чекор, сега следи редизајнирање на другите услуги, од кои прв е Flickr. Прво што ќе забележите на вашата почетна […]

Прочитај повеќе