Би сакал да претставам неколку веб сајтови кои би ги интересирале сите оние кои што се имаат приклучено на Google+, и немаат многу пријатели, а сакаат во своите кругови да стават личности, за кои сметаат дека имаат нешто интересно да споделат. Бидејќи бројот на контакти кои можете да ги ставите во вашите кругови  исто како […]

Прочитај повеќе