LG ги демантираше вестите дека работат на нов Nexus 5 паметен телефон. Но, при тоа потврди и дека белата варијанта на Nexus 4 од утре ќе биде достапна на пазарот во Хонг Конг, од каде во следните неколку недели ќе пристигне на останатите пазари. „Во моментов немаме никакви планови за Nexus 5 кој ќе биде […]

Прочитај повеќе

Новиот Nexus 4 пристига на 10 јуни во Google Play. Иако генерално нема никаква разлика со досегашниот модел, новиот телефон ќе доаѓа со Android 4.3, но и во бела варијанта, јавува Android and Me. Ова е прв Nexus телефон од Google кој ќе биде во две бои. Излегувањето на Android 4.3 за Nexus 4 ќе […]

Прочитај повеќе