Инстант увид во популарноста на видеата Порано или подоцна, сигурно ви се случило да наидете на YouTube видео кое е катастрофално лошо и, за да избегнете такви ситуации, би било супер да можете да видите колку е добро одредено видео уште и пред да кликнете на него. Ако квалитетот на видеото може да се оцени […]

Прочитај повеќе

Google не е импресиониран од работата на Мicrosoft на неодамна објавената YouTube апликацијата за Windows Phone 8, пред се поради тоа што апликацијата не прикажуваше доволно реклами, пишува The Verge кој го видел писмото испратено од Google до Microsoft за забрана на апликацијата. Мicrosoft претходно се обрати кон Европската Унија обвинувајќи го Google дека одбива […]

Прочитај повеќе