Месенџерот на BlackBerry ќе стане мулти-платформска апликација која би требало да им конкурира на се популарните iMessages, WhatsApp и Facebook Chat. Директорот на BlackBerry, Торстен Хајнс, најави дека апликацијата од летово ќе биде достапна и за iPhone (iOS 6+) и за телефоните кои работат на Android 4.0+. Ова беше претставено на конференција на која BlackBerry […]

Прочитај повеќе