The Onion јавно го обелодини начинот на кој Syrian Electronic Army го проби Twitter профилот на America’s Finest News Source. Нападот беше во три фази, а The Оnion целосно го опишува во својата статија. Првин на дел од вработените им била испратен фишинг мејл која води до линк кој наликува на Washington Post, но наместо […]

Прочитај повеќе