Мега популарната игра на Valve – Left 4 Dead 2 одбива да биде заборавена. Играта која сега е постара од деценија доби значително надополнување и бројни нови можности за справување со брзите зомби чудовишта. The Last Stand е бесплатно надополнување осмислено од заедницата, а нуди нови достигнувања, оружја, дијалози како и дваесет нови Survival арени, […]

Прочитај повеќе

Додека до пред неколку месеци GNU/Linux корисниците беа изоставени од игрите, барем од тие големите наслови и игри со добра графика, денес тие може да се порадуваат на уште два наслови кои доаѓаат на Steam. Имено, Valve веќе ја објави Portal за овој оперативен систем, како и Left 4 Dead 2. Официјално соопштение дека Left […]

Прочитај повеќе