На почетокот од оваа година, Google лансираше веб сајт на кој може да се најде секое издание од списанието Think Quarterly, како и видео платформата Think Voices. Тимот кој стои зад проектот Think With Google, стартуваше нов проект наречен Think Insights, кој ќе претставува центар за најновите потрошувачки трендови, разни истражувања на пазари и маркетинг […]

Прочитај повеќе

Британскиот тим на Google стартуваше онлајн канал наречен Think with Google. Истиот тим е одговорен и за новото списание на Google, Think Quaterly, кое исто така може да се најде онлајн. Веб сајтот е поделен на два дела, едниот ја содржи онлајн верзијата на Think Quaterly, а другиот дел е составен од Think Voices, видео […]

Прочитај повеќе