(Доколку сакате да дискутирaте за рецензијата, да прашате или споделите искуство, направете го тоа на форумот на IT.com.mk) Logitech повеќе од 30 години се занимава со дизајн и производство на квалитетни периферни уреди. Квалитетот на поголемиот дел од производната програма на Logitech е потврден од потрошувачите и неговата распространетост. Овој пат на тест земавме еден […]

Прочитај повеќе