Иако фрлањето на нови скапи паметен телефон не е баш најпаметната идеја за нивна презентација, секако е еден од позабавните тестови за издржливост. TechSmart направи текст на издржливост во кој ги споредува iPhone 5 и Galaxy S4, додека Android Authority ги „фрли“ HTC One и iPhone 5. Според тоа што може да се види од […]

Прочитај повеќе