Budweiser следејќи ги стапките на Heineken, ја презентираа својата паметна чаша – Buddy Cup, со која луѓето ќе може директно да се поврзуваат на Facebook и при наздравување се спријателуваат на Facebook. Откако ќе наздравите со вашите пријатели, вградената LED диода на дното од чашата светнува и тоа го означува вашето пријателство. Целата идеја на […]

Прочитај повеќе