Главната причина зошто стартапите се неуспешни е немање доволно кеш за да опстанат. Затоа најдобро е да ја планирате вашата инвестиција во земја каде тоа оддржување ќе биде евтино. Македонија, Мороко, Полска, Бугарија, Малeзија, Тајланд, Никарагва, Мексико… се одлични места за вашиот стартап, вели стартап евангелистот Ана Витал во својот инфографик објавен на Founders and […]

Прочитај повеќе