Опишана од своите креатори како „најдоброто нешто што му се случило на македонскиот интернет“, апликацијата која ги наоѓа најдобрите твитови, TweetsPie, сега доби нова верзија за Android и своја прва верзија за iОS. ТweetsPie на Иван Димовски ги прегледува вашите твитови секој час, ги вади последните 600 твитови од луѓето кои ги следите и ги […]

Прочитај повеќе