Amazon наскоро би можел да издаде сопствен ТВ приемник со кои корисниците ќе можат да гледаат интернет стрим на телевизорите, велат извори за Bloomberg. Корисниците кои ќе се одлучат за претплата ќе добијат и пристап до видео сервисот на Amazon. Приемникот се изработува во Lab126 кои веќе неколку години ја развиваат технологијата. Потегот ќе биде […]

Прочитај повеќе