Agrokor, една од најголемите компании од Хрватска, одлучи да го искористи новиот плагин на LinkedIn за вработување на специјалист за веб комуникација и менаџер за водење на службениот Twitter профил, пишува хрватскиот блог Netokracija. Друштвената мрежа за професионални контакти, LinkedIn неодамна претстави плагин кој има за цел да го олесни аплицирањето за работа. Станува збор […]

Прочитај повеќе

Друштвената мрежа за професионални контакти LinkedIn пред неколку месеци додаде персонализирани плагини и Share копче, а сега со претставување на својот нов плагин штотуку го олесни аплицирањето за работа. Станува збор за копчето Apply With LinkedIn, кое ќе ви овозможи на многу едноставен начин да аплицирате за работа. Apply With LinkedIn копчето работи на истиот […]

Прочитај повеќе