Јужнокорејскиот рапер Psy изгледа е створен за YouTube слава. Со неговото претходно видео Gangam Style оствари рекордни 1,5 милијарди посети, а сега со новото видео Gentleman го изедначи рекордот за “најбрзо до 100 милилиони посети“, рекорд кој досега го држеше видеото Russian Meteor. [youtube]ASO_zypdnsQ[/youtube] Интересно пред својата YouТube премиера видеото е забрането од најголемиот јужнокорејски […]

Прочитај повеќе