Yahoo денес ја претстави новата самостојна iPhone апликација за временска прогноза. Досега Yahoo не беше познат по креирање на квалитетни iPhone апликации, но ова е една од многуте апликации за прогноза на времето која нема да ве остави рамнодушни. Можеби сега под водството на новата директорка и поранешен шеф во Google, Мариса Маер, Yahoo ќе стане […]

Прочитај повеќе