Во овој период можеби апликациите кои ги прогнозираат временските услови и не се премногу потребни посебно за Скопје, но доколку планираме годишен одмор, секојпат сакаме добро да се информираме за временските услови. Се разбира за оваа пригода има куп Android апликации, но сепак некои се подобри од другите. Accuweather Platinum е најдобрата апликација која може […]

Прочитај повеќе

Yahoo денес ја претстави новата самостојна iPhone апликација за временска прогноза. Досега Yahoo не беше познат по креирање на квалитетни iPhone апликации, но ова е една од многуте апликации за прогноза на времето која нема да ве остави рамнодушни. Можеби сега под водството на новата директорка и поранешен шеф во Google, Мариса Маер, Yahoo ќе стане […]

Прочитај повеќе