Шпанија, Португалија, Бразил, Полска и Венецуела ќе бидат првите земји во кои од јуни ќе може да се купи Firefox телефон. До крајот на годината овие нови уреди ќе бидат достапни и во уште 11 земји меѓу кои и Србија и Црна Гора. Директорот на Mozilla, Гери Ковач, кој најави дека ќе си оди до […]

Прочитај повеќе