Facebook Home сега е достапен за сите корисници кои сакаат да го претворат својот Android телефон во Facebook телефон. Но, иако Facebook Home е достапен интернационално, сепак работи само на неколку уреди и тоа HTC One X, One X+, HTC First, Samsung Galaxy S3 и Galaxy Note 2. Со новата апликација за Android ќе може […]

Прочитај повеќе