Апликацијата за разменување на пораки која во текот на минатата недела се поврзуваше со Google, WhatsApp руши рекорди. Извршниот директор на WhatsApp, Јан Коум, изјави дека го надминале Twitter во бројката на месечно активни корисници. WhatsApp беше стартувана во 2009-та година, а денес е една од најкористените во својата област. Месечно има 200 милиони активни […]

Прочитај повеќе