Mozilla го стартуваше својот најнов проект наречен TowTruck кој на корисниците ќе им овозможи заедно да работат на некој проект во реално време. TowTruck работи така што сопственикот на сајтот треба да постави мал JavaScript код за овозможување на TowTruck, а посетителите ќе може да го активираат и да ги повикат своите пријатели со едно […]

Прочитај повеќе