Македонската Twitter заедница не може да престане да твита за новиот рингишпил кој беше поставен на плоштадот Македонија, веднаш до новата зграда на Македонски Телеком. Во моментов има над 1.200 твитови што го содржат зборот „рингишпил“. Има помал број твитови за „вртелешка“. Револтот кој ги предизвика саркастичните коментари се парите – 160.000 евра – кои […]

Прочитај повеќе